Verwarming

Kiezen van een juiste cv-installatie

Het aanschaffen van een cv-installatie is niet eenvoudig. Welke cv-installatie is geschikt voor mijn woning of bedrijfspand? Hoe groot moet de capaciteit zijn van de cv-installatie? Wilt u een cv-installatie met radiatoren of vloerverwarming? Of bent u geïnteresseerd in een duurzame oplossing voor het verwarmen van uw pand? Dit zijn belangrijke vragen om over na te denken bij de aanschaf van een cv-installatie. Wij kunnen u van het juiste advies voorzien.

Wij zijn in het bezit van het CO-certificaat. Deze certificering is een Nederlandse wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan cv-monteurs en installatiebedrijven die verwarmingsketels inbedrijfstellen na plaatsing, reparatie of onderhoud. Klik hier voor het certificaat.

Ons vakkundige team helpt u graag

Installatiebedrijf ter Beek is een erkend gas, water en verwarmingsinstallateur. Ons team, bestaande uit vakbekwame monteurs en deskundige werkvoorbereiders, voorziet u graag van techniek die bij u past. Heeft u vragen over verwarming? Neem dan contact met ons op.

Gerard

Neem contact met ons op.