Over ons

Vakbekwame monteurs en deskundige werkvoorbereiders

Installatiebedrijf ter Beek B.V. is opgericht in 1998 en inmiddels uitgegroeid tot modern installatiebedrijf dat werkt met de nieuwste technieken, installaties en gereedschappen. Ons team bestaat uit vakbekwame monteurs en deskundige werkvoorbereiders.

Bij Installatiebedrijf ter Beek kunt u terecht voor verwarming, warmtepomp, ventilatie, water, riool, dakbedekking, sanitair, zink, persluchtleiding en gaswerkzaamheden. Weet u niet zeker of uw opdracht binnen onze werkzaamheden valt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u namelijk graag.

“Wij combineren vakmanschap met technische en duurzame installaties voor het beste resultaat.”

Jaap ter Beek, eigenaar Installatiebedrijf ter Beek

Jaap ter Beek

Ervaring

Door jarenlange ervaring in het loodgieters- en installatievak leveren wij het beste resultaat. Wij streven er naar de kennis op ons vakgebied continu up-to-date te houden om u van de nieuwste technieken te kunnen voorzien. Daarvoor hebben wij de benodigde erkenningen en certificeringen in huis.

Betrouwbaar

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben. Ons streven is om korte lijnen te houden met de opdrachtgever, het bouwteam en alle betrokken personen. Onze communicatie verloopt eerlijk, transparant en direct.

Kwaliteit

Wij garanderen de beste kwaliteit in onze diensten. Wij maken gebruik van hoogwaardige en kwalitatief goede materialen van gerenommeerde merken. Service staat daarbij bij ons hoog in het vaandel. Ons streven is om storingen en lekkages zo snel mogelijk te verhelpen.